Blog

Search
  • Game Intelligence Sweden AB

Recruiting Genius! Game Intelligence AB speaks at event 13th of November in Karlstad


Anders Norén berättar hur Game Intelligence, baserat på modern hjärnforskning och beteendevetenskap vid Karolinska Institutet, utvecklat ett verktyg som möjliggör identifiering och utveckling av talanger, utan att begränsas av bakgrund, etnicitet eller kön, utan istället fokusera på färdigheter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anders Norén explains how , based on modern brain research and behavioral science at Karolinska Institutet, they developed a tool that enables the identification and development of talents, without being limited by background, ethnicity or gender, but focusing on skills.

Link to the event


75 views

Game Intelligence

Hälsingegatan 49
113 31  Stockholm

Sweden